Blokfluitgroep

Blokfluit spelen is leuk. De blokfluit is een heel puur instrument dat je al vanaf 6 jaar kan leren spelen. Al meer dan 10 jaar geeft Laura Spek met veel enthousiasme en geduld blokfluitles bij Crescendo.

Dit doet zij in groepjes van 3-5 blokfluit leerlingen op dinsdagmiddag. Gedurende het schooljaar zijn er 25 lessen van 45 minuten. De schoolvakanties is er geen les. De lessen zijn heel afwisselend er wordt individueel en samen met de groep gespeeld, met de juf en met een CD met orkest begeleiding.

Na ongeveer 2 jaar gaat juf Laura met de leerlingen en ouders kijken of je het leuk vindt om een ander instrument te gaan spelen en door te stromen naar één van de orkesten binnen Crescendo.

Meld je nu aan voor blokfluitlessen
en ontvang een Aura blokfluit t.w.v. €50,= in bruikleen

Boeken/lesmateriaal is gratis.
Neem je een eigen blokfluit mee, dan dit in overleg met de docente.

REPETITIES: Woensdagmiddag
CONTRIBUTIE: €18,00 per maand
CONTACT MUZIEKSCHOOL: muziekschool@crescendobaarn.nl
MUZIKAAL LEIDER: Laura Spek

Filmpje van een repetitie van de blokfluitgroep:

Laura Spek

Laura Spek is geboren op 30 januari 1960, en heeft accordeon les, blokfluitles en zangles gevolgd. In 1986 behaalde zij het diploma van de Gehrels C-cursus muziek voor het basisonderwijs. Van 1986 – 1997 was zij vakdocent muziek en blokfluit op diverse basisscholen in Apeldoorn, Ede, Bussum en Baarn. Ook heeft zij enige jaren blokfluitlessen verzorgd op de VU te Hoevelaken.

Laura is een docente met veel inlevingsvermogen en kinderen voelen zich heel snel veilig en vertrouwd, dat zal niet in de laatste plaats komen door haar pedagogische kwaliteiten.Sinds 2008 geeft zij blokfluitles bij Crescendo, waar wij ontzettend blij mee zijn!