Hoogtepunten van Crescendo

Onderstaand concerten, optredens en activiteiten van Crescendo. De meeste filmpjes zijn gemaakt door RTV Baarn. Zij zijn altijd enthousiast en vol inzet om de activiteiten van Crescendo vast te leggen. Wij zijn RTV Baarn daarvoor zeer dankbaar.

Crescendo speelt Davinci van Johan de Meij

Op 2 november speelde het harmonieorkest Crescendo tijdens het 125 jarig jubileumconcert in de Speeldoos de Europese première van het stuk Da Vinci van de wereldberoemde componist Johan de Meij.

Jubileum concert in de Speeldoos

De afsluiting van het jubileumjaar 2019 was het verenigingsconcert in de Speeldoos op 2 november. Alle onderdelen kwamen aan bod.

Crescendo speelt Concerto for Clarinet and band van Artie Shaw met soliste Chantal de Jager

Op het verenigingsconcert werd een prachtige solo gespeeld door de eerste klarinettiste van het harmonieorkest Chantal de Jager in het mooie stuk van Artie Shaw.

Vorstelijk Proeven begon met de Singalong

Ook in 2019 opende Crescendo het evenement Vorstelijk Proeven op de Brink. Natuurlijk weer met solist Marlayne Sahupala. Dit keer met het thema The Carpenters.

Midsummer Celebration 

Een groots Baarns feest met 28 optredens in de Laanstraat en op de Brink was het hoogtepunt van het jubileumjaar.

Midsummer Celebration in foto’s

Pieter Bax Fotografie heeft prachtige beelden gemaakt van het evenement Crescendo Midsummer Celebration.
Bekijk ze hier

Koningsdag 2019 met heus difilé op Paleis Soestdijk

Het optreden van Crescendo op deze Koningsdag viel bijna in het water. Burgemeester Mark Röell en dirigent Kees Kramer hadden de oplossing. Het publiek kwam met paraplu’s.

Crescendo Down Under

Het studieorkest van Crescendo ontving helemaal vanuit Australië The Burwood Girls Highschool Band & Orchestra voor een prachtig duoconcert

Allerlei

High Five weer van start

Je kunt weer meedoen met de High 5. Dit zijn korte cursussen van 4 lessen waarbij je kennis kunt maken met een muziekinstrument die je altijd al wilde uitproberen. Dit is een mooie gelegenheid om je keuze te maken!

De lessen worden na schooltijd gegeven. Muziekvereniging Crescendo organiseert een kennismakingscursus waar jij samen met andere ‘nieuwelingen’, of misschien wel met andere vrienden aan mee kunt doen. Je mag twee cursussen, dus twee instrumenten, kiezen.

De High Five wordt georganiseerd op vrijdag 13, 20 en 27 maart en 3 april van 19.00 – 19.30 uur voor de slagwerk en voor de blokfluitklas op dinsdag 17, 24 en 31 maart en 7 april van 18.10 tot 18.40 uur. De locatie is het verenigingsgebouw van Crescendo.

Elke cursus kost €6,00. Dit gaat per iDEAL bij aanmelding via de site. Wil je meedoen? Meld je aan via de website (klik boven op de poster).