Activiteiten

Crescendo bruist van enthousiasme

Muziekvereniging Crescendo is zeer actief in de Baarnsche samenleving. Niet alleen als vereniging en muziekschool maar ook in het basisonderwijs vervult Crescendo een belangrijke taak. 

Maar ook in het culturele en politieke veld speelt Crescendo haar deuntje mee. Telkens weer organiseert Crescendo fantastische optredens en concerten voor een groot publiek en in de meeste gevallen samen met andere Baarnsche Culturele groepen of verenigingen.

Daarnaast help Crescendo gemeente Baarn met de culturele invulling van de gemeentelijke cultuurnota en is zij actief in diverse overlegorganen over het culturele leven in Baarn.

Na een regenachtige dag werd het om 16.00 uur toch nog droog en konden we genieten van een heerlijke SingAlong op de Brink met de orkesten van Crescendo, Gaby Kaihatu en het Projectkoor.

4 en 5 mei 2021

Voor het comité 4 & 5 mei Baarn heeft Muziekvereniging Crescendo Baarn tijdens de Corona periode het Wilhelmus opgenomen voor de Dodenherdenking op 4 mei en de viering van Bevrijdingsdag op 5 mei 2021.

Agenda

2024: 130 Jaar Crescendo!

27 April
Koningsdag

4 Mei
Dodenherdenking

24 Mei
Concert Nieuw Talent Orkest in de Speeldoos

9 Mei
130e dag van ons 130-jarig jubileum…

6 Juli
Verenigingsconcert

2 November
Oprichtingsfeest

30 November
Maestro Concert