Activiteiten

Crescendo bruist van enthousiasme

Muziekvereniging Crescendo is zeer actief in de Baarnsche samenleving. Niet alleen als vereniging en muziekschool maar ook in het basisonderwijs vervult Crescendo een belangrijke taak. 

Maar ook in het culturele en politieke veld speelt Crescendo haar deuntje mee. Telkens weer organiseert Crescendo fantastische optredens en concerten voor een groot publiek en in de meeste gevallen samen met andere Baarnsche Culturele groepen of verenigingen.

Daarnaast help Crescendo gemeente Baarn met de culturele invulling van de gemeentelijke cultuurnota en is zij actief in diverse overlegorganen over het culturele leven in Baarn.

Voor het comité 4 & 5 mei Baarn heeft Muziekvereniging Crescendo Baarn tijdens de Corona periode het Wilhelmus opgenomen voor de Dodenherdenking op 4 mei en de viering van Bevrijdingsdag op 5 mei 2021.

Agenda

Helaas zijn vanwege Corona vrijwel geen activiteiten mogelijk. Toch houden we hoop op betere tijden en zijn volgende activiteiten onder voorbehoud gepland:

10 april  12:00 – ca 16:00
Kasteel Groeneveld door het klarinetensemble en het koperensemble

4 mei 
Opname koralen en Wilhelmus door Harmonie orkest zal worden uitgezonden op RTV Baarn.

10 juli 15:00 – ca 17:00
” Wij zijn er weer” concert door alle onderdelen van Crescendo in de Pekingtuin. We beginnen met onze blokfluitklas, blazersklas, slagwerkgroep, ensembles en eindigen met StudieOrkest en HarmonieOrkest

september
Cultuurhuis Eemnes door het studieorkest samen met het Slagwerkensemble en het Klarinetensemble