Ensembles

Binnen Crescendo zijn diverse ensembles actief. Zij kiezen zelf hun repertoire en mogelijkheden om op te treden. Geïnteresseerd in een ensemble om mee te spelen of ivm een optreden? neem contact op met Ine Lutterman (secretaris@crescendobaarn.nl)

Klarinetensemble

Het klarinetensemble bestaat uit klarinettisten van het HarmonieOrkest. Met een bezetting van basklarinet, altklarinet, besklarinetten en esklarinet hebben zij veel mogelijkheden in meerstemmige stukken. Repertoirekeuze gaat in overleg; vooral spelen wat je leuk vindt!

Hoornensemble

Met de luxe van meerdere hoorns in het HarmonieOrkest ontstond het idee dat hoorns zonder de rest van het orkest ook wel heel mooi samen klinken. Wat eens begon als groepsrepetities is uitgegroeid tot een enthousiast hoornkwartet dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. (zie opname homepage)

Saxofoonensemble

Ook de saxofonisten van het HarmonieOrkest hebben hun eigen kwartet opgericht. Met baritonsax, tenorsax, altsax en sopraansax worden de sterren van de hemel gespeeld. (zie opname homepage)

Koperensemble

Met een bas, trombone, 2 hoorns en 4 trompetten kun je veel kanten op! Denk aan polulaire stukken als Bohemian Rhapsody (zie opname homepage)