Het Crescendo gebouw

In 1985 is het verenigingsgebouw van Crescendo aan de Plataanlaan in gebruik genomen. Het gebouw is eigendom van Crescendo en de afgelopen jaren uitgebreid met een aantal leslokalen voor de muziekschool en de keuken en de bar zijn vernieuwd.

Voor culturele en maatschappelijke organisaties is het, onder voorbehoud beslissing bestuur, mogelijk zaalruimte of leslokalen te huren bij Crescendo. Onderstaand ziet u enkele foto’s van de beschikbare zalen en lokalen. Voor een aanvraag kunt u contact opnemen met het bestuur via zaalhuur@crescendobaarn.nl

Zaalagenda

Klik op de foto met agenda om de Crescendo zaalagenda in te zien en een zaal te reserveren

Het is mogelijk om in de zaalagenda te kijken welke ruimtes op welke dagen bezet zijn. Tevens is het mogelijk via deze zaalagenda een “optie” te nemen op een bepaalde ruimte.

Het bestuur zal u dan antwoorden of, en zo ja voor welk bedrag, deze ruimte te huren is. Klik op de foto met agenda hierboven om de Crescendo zaalagenda te kunnen inzien

Grote zaal

Deze ruimte is 9×13 meter. Er zijn aparte ruimtes voor dames- en herentoiletten, hal met garderobe en keuken met bar.

Lokalen en kleine zaal

Er zijn twee lokalen van 3,5×6 meter en een kleine zaal van 6×6 meter. Er is separaat een toilet en een klein keukenblok.