Nieuws 

Helaas zijn we erg beperkt in onze mogelijkheden vanwege de Corona maatregelen.
Gelukkig gaan de lessen online door en mogen leden onder de 18 jaar ook in beperkt groepsverband weer opstarten.
Zodra we weer volop actief kunnen zijn met alle onderdelen komt hier weer een verslag van onze activiteiten

 

Onze nieuwe vertrouwenspersoon

Op de algemene ledenvergadering 2019 werd Bernice Leijen-Den Bak benoemd tot vertrouwenspersoon. Ook het sociale beleid binnen de vereniging en de privacy policy werden vastgelegd. Een goed zaak in deze tijd.

Meer info over ons privacy beleid

Allerlei

High Five weer van start

Je kunt weer meedoen met de High 5. Dit zijn korte cursussen van 4 lessen waarbij je kennis kunt maken met een muziekinstrument die je altijd al wilde uitproberen. Dit is een mooie gelegenheid om je keuze te maken!

De lessen worden na schooltijd gegeven. Muziekvereniging Crescendo organiseert een kennismakingscursus waar jij samen met andere ‘nieuwelingen’, of misschien wel met andere vrienden aan mee kunt doen. Je mag twee cursussen, dus twee instrumenten, kiezen.

De High Five wordt georganiseerd op vrijdag 13, 20 en 27 maart en 3 april van 19.00 – 19.30 uur voor de slagwerk en voor de blokfluitklas op dinsdag 17, 24 en 31 maart en 7 april van 18.10 tot 18.40 uur. De locatie is het verenigingsgebouw van Crescendo.

Elke cursus kost €6,00. Dit gaat per iDEAL bij aanmelding via de site. Wil je meedoen? Meld je aan via de website (klik boven op de poster).