REÜNIE: OPROEP OUD LEDEN STUDIE ORKEST

Weet je nog welke noot je moet spelen als Bastiaan een klinkende C vroeg?
Heb je nog iets van embouchure en krijg je je lessenaar nog uitgeklapt?

In 2024 bestaat Crescendo 130 jaar én is Bastiaan 15 jaar dirigent van het Studieorkest.
Om deze jubilea te vieren, willen wij graag ALLE oud-leden van het Studieorkest bij elkaar brengen voor hét Studieorkest Reünieconcert, en daar hebben we jou dus ook voor nodig!

We willen een groot orkest vormen met als programma de hoogtepunten van de afgelopen jaren.
Als je nog speelt, is dat natuurlijk een eitje. Zo niet, dan is dit het perfecte excuus om je instrument weer van zolder te halen en een poging te wagen. En indien nodig helpen we je er een handje bij!

Voor degenen wie een actieve deelname te ver gaat: jammer, maar niet getreurd.
Meld je evengoed aan voor de reünie zodat we samen herinneringen uit het verleden kunnen ophalen en waarna je als publiek kunt genieten van de muzikale prestaties van je oud-collega muzikanten.

Wanneer is het dan?
De reünie is op zaterdag 13 april 2024.
De generale repetitie en het sociaal bijkletsen is ’s middags in ons eigen gebouw.

Aansluitend gaan we met zijn allen eten en ’s avonds is het reünieconcert in het Cultureel Centrum van Amerpoort. De kosten voor deze reünie zijn € 20,00 (bijdrage voor het eten).

Er zijn twee repetities voor de actieve reünisten, namelijk op zondag 10 maart van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag 23 maart van 10.00 – 14.00 uur (inclusief lunchbroodjes). Daarnaast kun je vanaf 14 maart vrijwillig mee repeteren met het studieorkest op donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur.
Voor degenen die geen eigen instrument hebben doen we ons best om een bruikleen instrument te regelen. Je kunt dat aangeven op het inschrijfformulier.

Wij zouden het leuk vinden om je weer te zien.
Vind jij het ook leuk om ons weer te zien?
Schrijf je dan hier in!