Vrienden van Crescendo

Draagt u onze muziekvereniging een warm hart toe? Word dan VRIEND van Crescendo.
U helpt ons zo om goede opleidingen te verzorgen voor de jeugd en mooie concerten te organiseren voor u als publiek.
Ook kunnen wij met uw hulp blijven investeren in een gezonde toekomst van onze muziekvereniging. Deelnemen kan al voor €25,00 per jaar. Wij houden u dan op de hoogte van onze activiteiten en u ontvangt één gratis entreebewijs  voor ons jaarlijks verenigingsconcert. Bent u echter bereid jaarlijks €50,00 te doneren? Dan ontvangt u elk jaar niet alleen één gratis entreebewijs voor het verenigingsconcert maar zelfs één gratis entreebewijs voor al onze concerten. Stuur ons een kort bericht (vriend@crescendobaarn.nl)  of vul het aanmeldingsformulier in. Wij nemen dan contact met u op. 

Henk Elsink (1935-2017) was een van de bekendste cabaretiers van Nederland. Naast diverse radio- en televisieprogramma’s is hij bekend geworden door zijn onemanshows. Enkele nummers uit deze shows haalden zelfs de hitparade: Harm met de harp, De supporter, Krimpen-Shanghai en Johanna. Ook een aantal conferences uit die tijd zijn tijdloos geworden (De Bom, De lift, De supporter). Henk Elsink was vriend van Crescendo omdat hij de cultuur in het algemeen en de amateur muziek in Baarn in het bijzonder wilde ondersteunen!

Sponsor van Crescendo

Crescendo prijst zich gelukkig met een aantal enthousiaste sponsors. Door hun jaarlijkse bijdrage kunnen wij investeren in de toekomst. Heeft u een bedrijf en wilt u ons financieel ondersteunen? Fantastisch. Voor €250,00 per jaar noteren wij u graag als SPONSOR. U draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van onze muziekvereniging. Als blijk van waardering plaatsen wij uw logo op onze site, onze banners en op de programma’s van alle concerten. Daarnaast ontvangt u telkens twee gratis entreebewijzen voor al onze concerten. Vul nu ons aanmeldformulier in!

Een aantal bedrijven gingen u reeds voor, zie hiernaast:

 

Sponsor van Crescendo